trainingen

van basis tot doorgewinterd

Staat de gewenste training of oefening er niet bij? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Trainingen

Niemand zit te wachten op een crisis, maar er zijn organisaties en bedrijven die nu eenmaal een hoger risicoprofiel hebben. Soms door wat ze produceren, soms door de plaats die ze innemen in de maatschappij.

 

Ben je een manager of medewerker op een afdeling die dichtbij de productie zit of een korte lijn heeft naar het publiek, dan is goed voorbereid zijn, het halve werk. Dat is een ding dat helder is. Benieuwd welke training u of uw organisatie het beste past? Bel voor een gesprek.

BASISTRAININGEN Hier volgen verschillende trainingen voor verschillende doeleinden.

Basistraining Crisiscommunicatie

De basis die een medewerker of woordvoerder inzicht geeft in de facetten van crisiscommunicatie.

Basistraining Crisisbeheersing

Een stapje de diepte in. Waar moet je aan denken om je voor te bereiden bij een crisis en te voorkomen dat deze escaleert.

Basistraining Woordvoering

De media staan snel op de stoep bij een vermeende crisis. Hoe u deze te woord staat is daarbij een basisbehoefte voor een voorbereide organisatie

FUNCTIESPECIFIEKE TRAININGEN Alle functiespecifieke trainingen worden verzorgd conform de landelijke kwalificatieprofielen GROOTER zoals die zijn vastgesteld door het Veiligheidsberaad.

Communicatieadviseur CoPI

Communicatieadviseur

BT

Teamleider Pers- en Publieksvoorlichting

Teamleider Pers- en Publieksvoorlichting

Teamleider Pers- en Publieksvoorlichting

Communicatieadviseur ROT

Hoofd Taakorganisatie Communciatie

Redacteur web- en social media

Omgevingsanalist

Informatiecoördinator crisiscommunicatie (LCMS)

Verdiepingstrainingen Zijn functionarissen al voldoende getraind in hun functie maar is er behoefte aan verdieping of het opfrissen van de kennis? Hiervoor verzorg ik de volgende trainingen:

Verdiepingstraining
adviesvaardigheden

Verdiepingstraining BOB in crisistijd

Verdiepingstraining
adviesvaardigheden

Opfristraining met behulp van actuele casuïstiek

Oefeningen crisiscommunicatie

Oefening met de taakorganisatie / het team crisiscommunicatie

Tabletop procesrelaties (wie heeft contact met wie over wat)

advies

Soms is het zoeken naar de juiste inrichting van een team crisiscommunicatie. Welke functies zijn allemaal nodig? En hoe doe je dat als je maar een beperkt aantal mensen beschikbaar hebt?

Ik help hierbij graag. Samen kijken we naar de behoefte en de juiste inrichting van het team. Is er behoefte om naast de structuur een aantal afspraken over crisiscommunicatie op papier te zetten, dan kan ik een crisiscommunicatieplan maken.

Wil je geen advies over de structuur maar bijvoorbeeld over het vakbekwaam maken en houden van crisis functionarissen, ook dan kan ik helpen.

Let’s Start Something new
Contact

Heeft uw vragen? Wilt u informatie of gewoon kennismaken? Laat uw gegevens hier achter en ik neem binnen 2 werkdagen contact met u op.