Opleiding training oefening

van leerlijn op maat tot thematrainingen

Wij maken onze trainingen, themasessies en oefeningen altijd op maat en afgestemd op de behoefte van de klant. Op deze pagina een impressie van de activiteiten die Sensus Communicatie kan verzorgen. Staat de gewenste training of oefening er niet bij? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Leerlijnen

VAKBEKWAAM WORDEN IN CRISISCOMMUNICATIE 
In een team Crisiscommunicatie is sprake van een aantal functies die vervuld moeten worden.  Voor alle functies heeft Sensus Communicatie leerlijnen ontwikkeld. 

Weergave leerlijn crisiscommunicatie

Kerntaken trainingen

Kerntakentrainingen Voor functionarissen die al wat langer meedraaien in een team Crisiscommunicatie zijn er de kerntakentrainingen. In deze trainingen staat steeds één specifieke kerntaak centraal. Bijvoorbeeld de kerntaak adviseren. Verschillende functionarissen met deze kerntaak in hun takenpakket, kunnen gezamenlijk deze training volgen.  We hebben verschillende kerntakentrainingen:

– Kerntakentraining Adviseren 
– Kerntakentraining Pers- en Publieksvoorlichting
– Kerntakentraining Leiding geven 

thematrainingen

Thematrainingen Zijn functionarissen al voldoende getraind in hun functie maar is er behoefte aan verdieping of het opfrissen van de kennis over een specifiek thema? We hebben verschillende thematrainingen.

Thematraining BOB in crisistijd

Thematraining Woordvoering

Thematraining Scenariodenken

OEFENINGEN

Oefeningen crisiscommunicatie Of het nu gaat om een oefening met de Taakorganisatie Communicatie, het team Crisiscommunicatie of een grote multidisciplinaire oefening, Sensus Communicatie helpt.

Oefening met de taakorganisatie / het team crisiscommunicatie

Doorleefsessie Crisiscommunicatie, wie doet wat?

advies

Soms is het zoeken naar de juiste inrichting van een team crisiscommunicatie. Welke functies zijn allemaal nodig? En hoe doe je dat als je maar een beperkt aantal mensen beschikbaar hebt?

We helpen hierbij graag. Samen kijken we naar de behoefte en de juiste inrichting van het team. Is er behoefte om naast de structuur een aantal afspraken over crisiscommunicatie op papier te zetten, dan kunnen we een crisiscommunicatieplan schrijven.

Wil je geen advies over de structuur maar bijvoorbeeld over het vakbekwaam maken en houden van crisis functionarissen, ook dan kunnen wij helpen. 

Let’s Start Something new
Contact

Heeft uw vragen? Wilt u informatie of gewoon kennismaken? Laat uw gegevens hier achter en ik neem binnen 2 werkdagen contact met u op.