over sensus communicatie

Ik ben Dianne Deurloo en heb per 1 januari 2019 Sensus Communicatie opgericht. Al sinds de start van mijn loopbaan ben ik werkzaam binnen het vakgebied crisiscommunicatie. Eigenlijk nog eerder, want met een vader als brandweerman groeide ik op in de wereld van de hulpdiensten. Bij Veiligheidsregio Zeeland en Brandweer Nederland deed ik mijn daadwerkelijke crisiservaring op. Vervolgens leerde ik het trainersvak. In mijn eigen bedrijf Sensus Communicatie valt alles op zijn plek en doe ik wat ik het allerliefste doe: trainingen en advies geven over crisiscommunicatie.

Meer weten over mijn carrière? Op LinkedIn vind je alle details.

 

werkwijze

Ik weet dat veel mensen die een piketfunctie hebben in de crisiscommunicatie soms met buikpijn een piketweek in gaan. In mijn trainingen wil ik deze buikpijn wegnemen. Ik help mensen door inzicht te geven in wat er van hen in een crisissituatie wordt verwacht. Soms algemeen, soms in een hele specifieke functie.

Ik geef de deelnemers vertrouwen door een praktische aanpak en concrete tips. De buikpijn neem ik weg door te benadrukken dat de communicatie in crisistijd niet zoveel verschilt met de dagelijkse gang van zaken. Uiteindelijk zijn de aloude communicatiedoelen kennis, houding en gedrag ook gewoon van toepassing bij crisiscommunicatie.

Daarnaast ben ik groot voorstander van het gebruiken van je gezond verstand, daar kom je al zo ver mee! Alleen is het soms in crisistijd lastig even dit stapje terug te doen. Ik help hierbij door als uitgangspunt te nemen waar we het uiteindelijk voor doen in crisistijd: de direct getroffenen.

Mijn trainingen zijn altijd interactief met veel verschillende opdrachten en werkvormen voor de deelnemers.

‘Tell me, I will forget. Show me, I will remember.
Involve me, I understand’

– Confucius

Let’s Start Something new
Contact

Heeft u vragen? Wilt u informatie of gewoon kennismaken? U kunt mij via onderstaande gegevens bereiken.

 

Bezoekadres:
Parksingel 56
4691 GT  Tholen

E-mail:
dianne@sensuscommunicatie.nl

Telefoon:
+31 6 4513 4790